DEFAULT

Download Työmiehen Lauantai - Irwin* - Maanvaltaaja (Cassette) album flac mp3

Araramar on 22.10.2021 1 Comments


1986
Label: Mars (2) - MK 1312 • Format: Cassette Compilation • Country: Finland • Genre: Pop, Folk, World, & Country • Style: Folk, Schlager
Työmiehen Lauantai - Irwin* - Maanvaltaaja (Cassette)

Se on sellainen työmiehen lauantai. Sunnuntai-aamuna kotiin kun hän saapuu. Pari litraa vettä heti kurkkuhun kaatuu. Vaimonsa edessä hän tekojansa katuu. Kunnes koittaa arkinen maanantai. Seitsemältä töihin ja neljältä kotiin. Se on sellainen työmiehen maanantai. Seitsemältä töihin ja neljältä kotiin. Se on sellainen työmiehen.

eli kännissä tuli tuommonen tyriminen kuvattua:).

Työmiehen lauantai (6-disc). Dokumentit ohjaus Jouko Aaltonen pääosissa Tarmo Aaltonen ja Pekka Aarnio.

 · Kuten Irwin Goodmanin laulun ansiosta hyvin tiedetään, työmiehen lauantai on ”sellainen”, että ”viideltä saunaan ja kuudelta putkaan”.. Työväenmuseo Werstaan Työmiehen lauantai-näyttelyssä aiheeseen pureudutaan pykälän verran syvällisemmin.. Anne Lahtisen, Ulla Jaskarin ja Marita Viinamäen (no niin) kokoama näyttely tarkastelee sitä, miksi viinan viettelyksiä.

 · Työmiehen lauantai - Ilta Irwinille - Lauantaina klo Ravintola Rosetissa Vaajakoskella Ilta alkaa klo 19 Irwinin live materiaali.


101 Strings - Love Story (Vinyl) ガメラと東京 - Various - 大怪獣ガメラ (オリジナル・サウンドトラック) (Vinyl, LP) Песня Чебурашки - В. Шаинский* - Песни Из Сказки Э. Успенского "Чебурашка" (Vinyl)
  1. Gum says:

    View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Työmiehen Lauantai / En Kerro Kuinka Jouduin Naimisiin" on Discogs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING